Schrijf je bedrijf nu in!

Overtuigd om aan de slag te gaan met de (verborgen) talenten van je medewerkers? Wilt je je medewerkers uit hun comfortzone halen en ze die extra motivatieboost geven? Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter en wij contacteren je spoedig om alle mogelijkheden te bespreken.

Laat hier uw gegevens achter

Persoonlijk

Organisatie

Hoe werkt het?

Hieronder vind je een overzicht van een volledig Time4YourTalent-traject. Met onze talentenscan kan je zelf aan de slag. Wens je gebruik te maken van onze uitgebreide expertise en begeleiding bij het volledige traject? Contacteer ons!


1. Contact

Overtuigd om met de talenten van je medewerkers aan de slag aan te gaan? Contacteer ons. We bezorgen je meer informatie en regelen een persoonlijke afspraak om alle ins- en outs door te nemen.


2. Voorstelling

Onze medewerkers komen graag langs om het project binnen je bedrijf voor te stellen. We informeren en enthousiasmeren de potentiële deelnemers. Verder regelen we alle praktische zaken.


3. Talentmeting

Het traject begint met een talentmeting in twee stappen. Eerst vullen je medewerkers de online talentenscan in. Daarna volgt een persoonlijk talentengesprek. Op basis van het opgestelde talentprofiel zoeken we een talentstage op maat.


4. Talentontwikkeling via talentenstage op maat

Op basis van iemands talenten selecteren wij - in nauw overleg met werkgever, werknemer en gastorganisatie - een passende stageplaats bij een gastorganisatie die tijdelijk behoefte heeft aan die specifieke talenten.


5. Talentvalidering

Vlak na de stage vindt er weer een talentengesprek plaats tussen de deelnemer en een van onze medewerkers. Zo wordt de talentontwikkeling in kaart gebracht en gevalideerd via de Level 5-methode.


6. Talentenrapport en feedback

De deelnemer ontvangt zijn talentenrapport. Daarin staat de talentontwikkeling gedocumenteerd. Een handig rapport om op verder te bouwen. Tot slot delen alle betrokken partijen hun ervaringen tijdens een feedbackmoment.


Time4YourTalent is een project van Trendhuis in samenwerking met het Europees Sociaal Fonds - Agentschap VlaanderenTime4YourTalent

Trendhuis
Jef Denynplein 14
2800 Mechelen
België

  +32 (0)15 28 54 05
  marijke.brants@trendhuis.be